Печенье "Орешки" со сгущёнкой --- это самое вкусное, изысканное, элегантное, быстрое, красивое десертное блюдо, которое я когда либо пробовал и делал. Nuts cookies with condensed milk --- is the most delicious, exquisite, elegant, fast, beautiful dessert that I have ever tried and did.
Для приготовления вам понадобится: 2-4 яйца 200 гр. маргарина 150 гр. сахара(пол стакана) 3 ст.л. майонеза 3-3,5 ст. муки 0,5 ч.л. соды 1 ст.л. уксуса 1 банка сгущенного молока 200 гр. сливочного масла
For the preparation you will need: 2-4 eggs 200 gr. margarine 150 gr. sugar (half cup) 3 tbsp mayonnaise Article flour 0.5 tsp soda 1 tbsp vinegar 1 can of condensed milk 200 gr. butter
It's very simple take all the ingredients, except the last two, take enough volumetric bowl and mix it all these ingredients, but do not forget to pay off soda and vinegar. Thoroughly mix all this and we get the dough.
От теста отщипнуть кусочки, скатать шарики размером под вашу формочку для орешков. Выложить шарики теста, форму закрыть, крепко прижав руками. Поместить на огонь, продолжая крепко сжимать первые несколько секунд, выпекать до подрумянивания. Форму перевернуть и выпекать с другой стороны также до золотистого цвета. Форму снять с огня, вытащить половинки орешков, дать им остыть.
By nip off pieces of dough, roll into balls the size of a mold for your nuts cookies. Lay out the balls of dough, form close, hugged his hands. Put on the fire, continuing firmly compress the first few seconds, bake until browned. An inverted and bake the other side until golden brown also. Form remove from heat, remove half nuts, allow them to cool.
Далее мы будем готовить крем. Берём любую посудину на усмотрение и кладём в неё наши два последних ингредиента. Далее мы это всё хорошенько взбиваем и получаем крем, которым заполняем половинки. Next, we will prepare cream. Take any pot at the discretion and we put it in our last two ingredient. Next, we'll all get a good whisk and cream that fills half.
Срезать ли лишние края? Да кому какое дело до них. Затем скрепляем половинки и вуаля. Whether to cut the extra edge? But who cares about them. Then fasten the pieces and voila.
В зависимости от формочек получаются разные орешки.