Творожная запеканка
Beat eggs with sugar. Curd twice passed through a meat grinder, put in a bowl, add eggs, whipped with sugar, salt, flour, vanilla, and it all mixed well. Pan greased with butter, put it in cottage cheese, level, surface smeared with sour cream and sprinkled with melted butter, baked in the oven for minutes. When a table is cut into portions, place on plates, pour berry sauce or sour cream. ( Яйца взбивают с сахаром. Творог дважды пропускают через мясорубку, кладут в миску, добавляют яйца, взбитые с сахаром, соль, муку, ванилин, и все это хорошо перемешивают. Противень смазывают сливочным маслом, кладут в него творожную массу, разравнивают, поверхность смазывают сметаной и, сбрызнув растопленным сливочным маслом, запекают в духовке в течение минут. При подаче на стол нарезают порционные куски, кладут на тарелки, поливают ягодным соусом или сметаной. )
There are different types of casseroles